Intereffekt Investment Funds

Introductie nieuw beleggingsfonds Intereffekt Brazil WarrantsGeneraties Brazilianen is geleerd dat hun land ‘het land van de toekomst’ is - en deze belofte lijkt nu waargemaakt te worden. Brazilië beschikt over een stabiele en levendige democratie. Voor het eerst gelooft een jonge generatie Brazilianen dan ook dat zij het beter krijgen dan hun ouders.

Brazilië biedt ook kansen voor beleggers - via het nieuwe beleggingsfonds Intereffekt Brazil Warrants. Intereffekt Brazil Warrants is een fonds dat met een hefboom zal beleggen in Brazilië.

Beleggingsbeleid
Het fonds zal hoofdzakelijk beleggen in call-warrants en overige derivaten op Braziliaanse onderliggende waarden. Hieronder kunnen tevens worden verstaan zogenaamde ADR´s (American Depositary Receipts) en GDR´s (Global Depositary Receipts). Daarnaast kan worden belegd in derivaten op overige offshore instrumenten. Gestreefd wordt naar een hefboom van twee tot driemaal het rendement op de onderliggende waarden.

Introductie
Vanaf 4 april 2011 zullen de aandelen Intereffekt Brazil Warrants genoteerd zijn aan NYSE Euronext in Amsterdam (introductie door verhandeling). Vanaf die datum zal het fonds iedere beursdag doorlopend verhandelbaar zijn via elke bank en broker. De introductiekoers bedraagt € 2,50 per aandeel.

Beheerder
De beleggingsfondsen van Intereffekt Investment Funds N.V. worden beheerd door TRUSTUS Capital Management B.V. te Joure. Op dit moment worden zes beursgenoteerde fondsen beheerd:

Derivatenfondsen
• Intereffekt Brazil Warrants (introductie op 4 april 2011)
• Intereffekt India Warrants
• Intereffekt China Warrants
• Intereffekt Japanse Warrants

Aandelenfondsen:
• Intereffekt Frontier Vietnam
• Intereffekt Emerging Africa


Joure, 1 april 2011

Voor meer informatie:
http://www.intereffektfunds.nl
tel. 0513 – 48 22 22

Message details

Sub-group Funds
Issuer Intereffekt Investment Funds
Category New issues
ISIN NL0009693258
Securities name Intereffekt Brazil Warrants
Publication date March 31 2011

Downloads

(Dutch)
Introductie Brazil Warrants.pdf
(Dutch)
Brochure Brazil Warrants.pdf
(Dutch)
Financiele bijsluiter.pdf
(Dutch)
Prospectus.pdf